One&Only The Palm*****DLX

Egyesült Arab Emirátusok - Dubai

A luxuskomplexum a mesterséges Pálma-szigeten található, kb. 30 km távolságra a reptértől. Itt egyszerre élvezhetjük a One&Only szerviz kimagasló szolgáltatásait, a finom homokos strandot, és a látványt Dubai égbeszökő felhőkarcolóira és a tengerpartra. A resort az eredeti mór és arab építészetet olvasztja egybe a kortárs eleganciával egy üde zöld „oázisban”. Három étterem, bárok, szalon, és egy 850 m2 alapterületű medencerészleg várja vendégeit. Ezen felül nyugágyak, napernyők, külön felnőtt medence, kényelmes pihenőágyak, klimatizált cabanas, gyemekklub és az 1200 m2 nagyságú SPA és wellness részleg. Mivel a változatosság gyönyörködtet, így nyolc étterem és a testvérszálloda „One&Only Royal Mirage” teljes szabadidős kínálata áll rendelkezésükre, ahová a külön vízitaxival percek alatt átjuthatunk.

Elhelyezés

A 94 tágas és elegáns szobában elkápráztat a modern arab design. A márvány fürdőszobában külön tusoló, fürdőköpeny, hajszárító van, a szobában TV, telefon, minibár, az erkély a Pálma-sziget strandjára néz, vagy saját medencéhez vezet. 24 órás komornyikszolgálatot biztosítanak minden kategóriában. A főépületben „Manor House” 34 szoba és suit található. A további szobákat hat kisebb épületben alakították ki, ezek a „Low Rise Mansions”, mindegyikben 8-10 szobával. A szobákba ásványvizet naponta bekészítenek.

  • Palm Manor House Premier és Beach szoba kb. 65 m2 (külső terekkel együtt):
    • A Manor House vagy a Low Rise Mansion épületekben helyezkednek el.
  • Palm Beach junior lakosztály kb. 100 m2 (külső terekkel együtt):
    • A Low Rise Mansion épületekben helyezkednek el. Kombinált nappali/hálószoba 20 m2 saját medencével.

Ellátás

  • Reggeli a Zest étteremben.
  • A Michelin-csillagos szakács, Yanick Alleno vezetésével 3 étterem működik.

Ártábla

A feltüntette árak csak a szállást tartalmazzák

Egyesült Arab Emirátusok

Hivatalos név: Egyesült Arab Emirátusok

Beutazási szabályok: magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel (magán-, diplomata, szolgálati) előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe, és tartózkodhatnak az országban 6 hónapon belül 90 napig. Pornográf magazinok illetve filmek bevitele tilos. Az alkohol bevitelt az egyes emírségek külön szabályozzák. E-cigarettát az országba bevinni tilos. A kábítószerfogyasztás vagy birtoklás a legsúlyosabb büntetést vonja maga után, több éves börtönbüntetéssel sújtandó. Az érzelemnyilvánítás különböző formái, mint például csókolózás vagy egyéb kölcsönös vonzalmat kifejező gesztusok börtönbüntetést, pénzbírságot vagy az országból történő kitoloncolást vonhatják maguk után. Hasonlóképpen büntetendő cselekmény a házasságon kívüli szexualitás, illegális a homoszexualitás és a házasságon kívüli együttélés.

Deviza előírások: A nemzetközileg ismert hitelkártyákat szinte mindenhol elfogadják. Pénzbehozatal 100.000 AED összértékig megengedett. Javasolt EUR vagy USD behozatala. Az Egyesült Arab Emírségek dirham árfolyama a dollárhoz rögzített (1 USD = 3,673 AED).

Hálózati feszültség: 220 V

Időeltolódás: +3 óra

Diplomáciai képviselet: Al Khazna Tower Tel.: +971-(2)-676-6190, Ügyeleti mobil: (kizárólag sürgős esetben) 00-971-56-669-1290

Éghajlat: Májustól szeptemberig rendkívül magas páratartalmú levegő és 40 °C körüli hőmérséklet uralkodik az ország nagy részén; csak a keleti parton és a hegyekben hűvösebb az idő. Az év többi részén 25 °C körüli a hőmérséklet, ilyenkor azonban megerősödik a szél.

Egészségügyi tanácsok: kötelező védőoltás nincs. További információ a www.oek.hu oldalon.

Szolgáltatások

  • Spa és wellness: az 1200 m2 SPA részleg szolgáltatásai: kilenc privát SPA-Suit, szépségszalon, kéz- és lábápoló stúdió Bastien Gonzalez vezetésével, különböző arc és testkezelés valamint masszázs a Gueralin csoport szakembereivel és termékeivel. A kezelések felár ellenében vehetők igénybe.
  • Sport és szabadidő: 120 négyzetméteres fitness központ, kineziológia részleg, 5x18 m belső medence, tenisz. Térítés ellenében számos vizisport a One&Only Royal Mirage szállodában.


Érdekli az ajánlat?

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és személyes utazási tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ne maradjon le híreinkről, akciós ajánlatainkról!

Webapix